Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Ny forfatterutdanning

Norsk barnebokinstitutt og NBU står bak

Etter utallige forfatterskoler for voksenbokforfattere og den nye www.luxuryreplicawatches.co.uk faglitteraturforfatterutdanningen er turen kommet til utdanning av barne- og ungdomsbokforfattere.

Forfatteren Dag Larsen er prosjektleder for det nye tilbudet som lyses ut i disse dager. Det har plass til inntil 15 håpefulle som velges ut på grunnlag av innsendte tekster. Undervisning, arbeidsverksted og samlinger starter opp i september 2006. Studieavgift er 35.000 kroner.

Studiet, heter det, legger vekt på å utvikle nye forfattere av barne- og ungdomslitteratur og gi den enkelte bedre muligheter til å utøve forfatteryrket. Det er lagt opp som et deltidstudium som skal kunne gjennomføres ved siden av annen jobb. Studiested er Norsk barnebokinstitutts nye lokaler i Nasjonalbiblioteket på Drammensveien i Oslo.

Norsk kulturråd har gitt støtte til et treårig prosjekt (2006-2009). I tillegg bidrar både Norsk barnebokinstitutt og Norske barne- og ungdomsbokforfattere (NBU) med driftsmidler.

Søknadsfrist: 5. juni.

For utlysningen: >>>

  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.019 Sekunder