Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter "A"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Aakeson, Kim Fupz: Promp i flere bøker 2006-02-015700
Aakeson, Kim Fupz: Mannen og damen og noe i magen 2003-10-025567
Aakvaag, Helene Flood: Heis med Houdini 2008-06-044037
Aalbu, Ragnar: Billedbøker med illustrasjoner av Ragnar Aalbu 2005-11-026362
Aalbu, Ragnar: Verdens første ballongferd og Anda i ødemarka 2012-11-013460
Aalbu, Ragnar: Harry og Roger 2007-11-073966
Aalbu, Ragnar: To billedbokprisvinnere 2005-04-139498
Aamodt, Ingunn: Marlena Evensen 2010-01-276457
Aamodt, Ingunn: Et utvalg pekebøker fra 2010 2011-03-093838
Aamodt, Ingunn: Godt er godt men nok er nok 2007-09-123884
Aamodt, Ingunn: Pulverheksa og plageånden 2006-03-227877
Aamodt, Ingunn: Romeo og Javeria 2008-02-274692
Aamodt, Ingunn: Marg og bein-serien 2007-04-189025
Aamodt, Ingunn: En søster i skapet 2005-10-198242
Aamodt, Ingunn: Jakten på spansk dronning 2004-01-085320
Aamodt, Ingunn: Tutankhamon. Livet – kjærligheten – døden 2006-11-086289
Aarø, Selma Lønning: Vampyrlus 2012-05-092379
Aarø, Selma Lønning: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287841
Aasmundtveit, Anne Kristin: Tre nye norske billedbøker fra IKO 2007-01-1018304
Abadzis, Nick: Laika 2010-03-172922
Abdel-Fattah, Randa: Gater uten navn 2010-03-033255
Abdel-Fattah, Randa: Ser hodet mitt stort ut i denne? 2007-04-186377
Adams, Simon: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612856
Adbusters Norge, : Jam 2005-04-275798
Agerholm, Susanne: Tre høytlesningsdebutanter: Strandløven, Jakten på den grønne lua og Sture og Manuel 2010-09-302807
Aisato, Lisa: Odd er et egg og Kubbe lager museum 2010-12-085332
Alfvén, Inger: Klar ferdig gå! 2007-12-056079
Allan, Nicholas: Hvor ble det av Benny? og Helt fra begynnelsen. Fra urcelle til menneske 2004-04-017850
Allende, Isabel: Zorro : ukjente år 2005-10-123860
Allende, Isabel: Gulldragens rike – Ørnen og jaguarens fortelling 2003-11-064895
Almås, Håvard Blekastad mfl.: Filmhåndboka 2008-12-102840
Alsos, Torill: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166100
Alvestad, Iselin B.: Alanya, veien følger hjertet 2007-10-317692
Alvestad, Iselin B.: Alanya – Dragene våkner 2008-09-034375
Alvær, Frøydis: Gjennom marg og bein 2004-10-155616
Ambjørnsen, Ingvar: Drapene i Barkvik 2005-11-308543
Anderberg, Lotta Olsson: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188175
Andersen, Kenneth Bøgh: Djevelens læregutt 2007-05-093685
Andersen, H. C.: Eventyr 2005-04-277363
Andersen, Merete Morken: Store sauen Signes lille sovebok 2004-09-236212
Andersen, Liv: Vesle-Hjalmar og vinterslottet 2010-01-204040
Andersen, H. C.: H.C. Andersen gjenfortalt av Bödvar Gudmundsson 2005-02-235797
Andersen, Merete Morken: Gode grisen Gautes lille gråtebok og Raske reven Rogers lille rotebok 2007-10-314969
Andersson, Rune Johan: Post 2005-03-095518
Andersson, Rune Johan: Container-fortellinger 2008-02-133133
Anelli, Melissa: Historien om Harry Potter. Den sanne historien om en ung trollmann, hans fans og livet på innsiden av Harry Potter-fenomenet 2010-02-102923
Ardelius, Gunnar: Lysløypa 2012-05-301875
Ardelius, Gunnar: Ungdomsromaner av en ung, svensk forfatter 2008-01-303746
Arlon, Penelope: Folkeslag i verden 2004-11-114233
Arnold, Bob: Sanndrøymd, Adopsjonspapirene og andre dikt for unge og Solfinger 2012-10-172561
Arvola, Ingeborg: Ingen dager uten regn 2008-10-294988
Arvola, Ingeborg: Carla, min Carla 2012-05-232740
Asher, Jay: Tretten gode grunner 2011-02-164364
Ask, Lene: Familien Rotle flytter 2008-10-173421
Aspås, Anne-Berit: Ved syrinen 2003-09-114545
Aspås, Anne-Berit: Nye titler i Gyldendals 10:12-serie 2004-11-177859
Aspeli, Widar: Caravan: Skjult i skyggene, Sirkler av tegn 2011-01-193387
Aspeli, Widar: Serien Skumring: Gamer og Psyko 2012-01-113961
Aspeli, Widar: Hoppkanten 2004-10-286210
Ast, Janine: Serafin og hans makeløse mesterverk 2005-03-027030
Aune, Tor: Gyldendaldebutanter 2006 2006-05-047513
Aurstad, Tore: Trettenkloa 2004-06-105640
Austrem, Liv Marie: Skavanken 2004-12-165390

63 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.022 Sekunder