Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter "A"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Aakeson, Kim Fupz: Promp i flere bøker 2006-02-015722
Aakeson, Kim Fupz: Mannen og damen og noe i magen 2003-10-025582
Aakvaag, Helene Flood: Heis med Houdini 2008-06-044055
Aalbu, Ragnar: Billedbøker med illustrasjoner av Ragnar Aalbu 2005-11-026393
Aalbu, Ragnar: Verdens første ballongferd og Anda i ødemarka 2012-11-013528
Aalbu, Ragnar: Harry og Roger 2007-11-074011
Aalbu, Ragnar: To billedbokprisvinnere 2005-04-139548
Aamodt, Ingunn: Marlena Evensen 2010-01-276474
Aamodt, Ingunn: Et utvalg pekebøker fra 2010 2011-03-093855
Aamodt, Ingunn: Godt er godt men nok er nok 2007-09-123903
Aamodt, Ingunn: Pulverheksa og plageånden 2006-03-227940
Aamodt, Ingunn: Romeo og Javeria 2008-02-274750
Aamodt, Ingunn: Marg og bein-serien 2007-04-189079
Aamodt, Ingunn: En søster i skapet 2005-10-198291
Aamodt, Ingunn: Jakten på spansk dronning 2004-01-085362
Aamodt, Ingunn: Tutankhamon. Livet – kjærligheten – døden 2006-11-086333
Aarø, Selma Lønning: Vampyrlus 2012-05-092438
Aarø, Selma Lønning: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287874
Aasmundtveit, Anne Kristin: Tre nye norske billedbøker fra IKO 2007-01-1018325
Abadzis, Nick: Laika 2010-03-172944
Abdel-Fattah, Randa: Gater uten navn 2010-03-033296
Abdel-Fattah, Randa: Ser hodet mitt stort ut i denne? 2007-04-186428
Adams, Simon: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612920
Adbusters Norge, : Jam 2005-04-275815
Agerholm, Susanne: Tre høytlesningsdebutanter: Strandløven, Jakten på den grønne lua og Sture og Manuel 2010-09-302860
Aisato, Lisa: Odd er et egg og Kubbe lager museum 2010-12-085464
Alfvén, Inger: Klar ferdig gå! 2007-12-056110
Allan, Nicholas: Hvor ble det av Benny? og Helt fra begynnelsen. Fra urcelle til menneske 2004-04-017901
Allende, Isabel: Zorro : ukjente år 2005-10-123901
Allende, Isabel: Gulldragens rike – Ørnen og jaguarens fortelling 2003-11-065002
Almås, Håvard Blekastad mfl.: Filmhåndboka 2008-12-102885
Alsos, Torill: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166119
Alvestad, Iselin B.: Alanya, veien følger hjertet 2007-10-317710
Alvestad, Iselin B.: Alanya – Dragene våkner 2008-09-034397
Alvær, Frøydis: Gjennom marg og bein 2004-10-155672
Ambjørnsen, Ingvar: Drapene i Barkvik 2005-11-308559
Anderberg, Lotta Olsson: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188194
Andersen, Kenneth Bøgh: Djevelens læregutt 2007-05-093702
Andersen, H. C.: Eventyr 2005-04-277425
Andersen, Merete Morken: Store sauen Signes lille sovebok 2004-09-236230
Andersen, Liv: Vesle-Hjalmar og vinterslottet 2010-01-204060
Andersen, H. C.: H.C. Andersen gjenfortalt av Bödvar Gudmundsson 2005-02-235827
Andersen, Merete Morken: Gode grisen Gautes lille gråtebok og Raske reven Rogers lille rotebok 2007-10-314988
Andersson, Rune Johan: Post 2005-03-095532
Andersson, Rune Johan: Container-fortellinger 2008-02-133177
Anelli, Melissa: Historien om Harry Potter. Den sanne historien om en ung trollmann, hans fans og livet på innsiden av Harry Potter-fenomenet 2010-02-102965
Ardelius, Gunnar: Lysløypa 2012-05-301915
Ardelius, Gunnar: Ungdomsromaner av en ung, svensk forfatter 2008-01-303785
Arlon, Penelope: Folkeslag i verden 2004-11-114291
Arnold, Bob: Sanndrøymd, Adopsjonspapirene og andre dikt for unge og Solfinger 2012-10-172612
Arvola, Ingeborg: Ingen dager uten regn 2008-10-295032
Arvola, Ingeborg: Carla, min Carla 2012-05-232795
Asher, Jay: Tretten gode grunner 2011-02-164402
Ask, Lene: Familien Rotle flytter 2008-10-173439
Aspås, Anne-Berit: Ved syrinen 2003-09-114565
Aspås, Anne-Berit: Nye titler i Gyldendals 10:12-serie 2004-11-177906
Aspeli, Widar: Caravan: Skjult i skyggene, Sirkler av tegn 2011-01-193432
Aspeli, Widar: Serien Skumring: Gamer og Psyko 2012-01-113989
Aspeli, Widar: Hoppkanten 2004-10-286256
Ast, Janine: Serafin og hans makeløse mesterverk 2005-03-027044
Aune, Tor: Gyldendaldebutanter 2006 2006-05-047543
Aurstad, Tore: Trettenkloa 2004-06-105691
Austrem, Liv Marie: Skavanken 2004-12-165410

63 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.022 Sekunder