Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter "A"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Aakeson, Kim Fupz: Promp i flere bøker 2006-02-015752
Aakeson, Kim Fupz: Mannen og damen og noe i magen 2003-10-025612
Aakvaag, Helene Flood: Heis med Houdini 2008-06-044080
Aalbu, Ragnar: Billedbøker med illustrasjoner av Ragnar Aalbu 2005-11-026435
Aalbu, Ragnar: Verdens første ballongferd og Anda i ødemarka 2012-11-013610
Aalbu, Ragnar: Harry og Roger 2007-11-074048
Aalbu, Ragnar: To billedbokprisvinnere 2005-04-139594
Aamodt, Ingunn: Marlena Evensen 2010-01-276505
Aamodt, Ingunn: Et utvalg pekebøker fra 2010 2011-03-093884
Aamodt, Ingunn: Godt er godt men nok er nok 2007-09-123932
Aamodt, Ingunn: Pulverheksa og plageånden 2006-03-227980
Aamodt, Ingunn: Romeo og Javeria 2008-02-274793
Aamodt, Ingunn: Marg og bein-serien 2007-04-189137
Aamodt, Ingunn: En søster i skapet 2005-10-198331
Aamodt, Ingunn: Jakten på spansk dronning 2004-01-085401
Aamodt, Ingunn: Tutankhamon. Livet – kjærligheten – døden 2006-11-086364
Aarø, Selma Lønning: Vampyrlus 2012-05-092492
Aarø, Selma Lønning: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287908
Aasmundtveit, Anne Kristin: Tre nye norske billedbøker fra IKO 2007-01-1018356
Abadzis, Nick: Laika 2010-03-172975
Abdel-Fattah, Randa: Gater uten navn 2010-03-033337
Abdel-Fattah, Randa: Ser hodet mitt stort ut i denne? 2007-04-186470
Adams, Simon: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612994
Adbusters Norge, : Jam 2005-04-275846
Agerholm, Susanne: Tre høytlesningsdebutanter: Strandløven, Jakten på den grønne lua og Sture og Manuel 2010-09-302898
Aisato, Lisa: Odd er et egg og Kubbe lager museum 2010-12-085490
Alfvén, Inger: Klar ferdig gå! 2007-12-056145
Allan, Nicholas: Hvor ble det av Benny? og Helt fra begynnelsen. Fra urcelle til menneske 2004-04-017946
Allende, Isabel: Zorro : ukjente år 2005-10-123927
Allende, Isabel: Gulldragens rike – Ørnen og jaguarens fortelling 2003-11-065068
Almås, Håvard Blekastad mfl.: Filmhåndboka 2008-12-102917
Alsos, Torill: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166161
Alvestad, Iselin B.: Alanya, veien følger hjertet 2007-10-317737
Alvestad, Iselin B.: Alanya – Dragene våkner 2008-09-034425
Alvær, Frøydis: Gjennom marg og bein 2004-10-155717
Ambjørnsen, Ingvar: Drapene i Barkvik 2005-11-308599
Anderberg, Lotta Olsson: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188226
Andersen, Kenneth Bøgh: Djevelens læregutt 2007-05-093732
Andersen, H. C.: Eventyr 2005-04-277475
Andersen, Merete Morken: Store sauen Signes lille sovebok 2004-09-236260
Andersen, Liv: Vesle-Hjalmar og vinterslottet 2010-01-204091
Andersen, H. C.: H.C. Andersen gjenfortalt av Bödvar Gudmundsson 2005-02-235859
Andersen, Merete Morken: Gode grisen Gautes lille gråtebok og Raske reven Rogers lille rotebok 2007-10-315018
Andersson, Rune Johan: Post 2005-03-095561
Andersson, Rune Johan: Container-fortellinger 2008-02-133206
Anelli, Melissa: Historien om Harry Potter. Den sanne historien om en ung trollmann, hans fans og livet på innsiden av Harry Potter-fenomenet 2010-02-103002
Ardelius, Gunnar: Lysløypa 2012-05-301947
Ardelius, Gunnar: Ungdomsromaner av en ung, svensk forfatter 2008-01-303818
Arlon, Penelope: Folkeslag i verden 2004-11-114334
Arnold, Bob: Sanndrøymd, Adopsjonspapirene og andre dikt for unge og Solfinger 2012-10-172703
Arvola, Ingeborg: Ingen dager uten regn 2008-10-295073
Arvola, Ingeborg: Carla, min Carla 2012-05-232838
Asher, Jay: Tretten gode grunner 2011-02-164449
Ask, Lene: Familien Rotle flytter 2008-10-173468
Aspås, Anne-Berit: Ved syrinen 2003-09-114594
Aspås, Anne-Berit: Nye titler i Gyldendals 10:12-serie 2004-11-177952
Aspeli, Widar: Caravan: Skjult i skyggene, Sirkler av tegn 2011-01-193471
Aspeli, Widar: Serien Skumring: Gamer og Psyko 2012-01-114016
Aspeli, Widar: Hoppkanten 2004-10-286290
Ast, Janine: Serafin og hans makeløse mesterverk 2005-03-027073
Aune, Tor: Gyldendaldebutanter 2006 2006-05-047581
Aurstad, Tore: Trettenkloa 2004-06-105728
Austrem, Liv Marie: Skavanken 2004-12-165440

63 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.023 Sekunder