Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "E"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

East, Stella (illustratør): Uleveungen Sim. Forteljingar om Verda Utanfor 2006-10-194836
East, Stella: Uleveungen Sim. Forteljingar om Verda Utanfor 2006-10-194836
East, Stella (illustratør): Hjertet som ingen kunne brenne. En reise til Jeanne d’Arc 2009-01-144097
East, Stella (illustratør): En gang var Buddha apenes konge. En håndfull historier fra tidligere liv 2004-01-156690
Eeg, Harald Rosenløw: Alle duene 2004-03-046442
Eeg, Harald Rosenløw: Yatzy 2004-12-0119300
Eeg, Harald Rosenløw: Gyldig fravær 2011-10-204392
Eeg, Harald Rosenløw: Alt annet enn pensum 2006-12-067663
Eeg, Harald Rosenløw: Stjernetrekker 2003-02-136024
Egner, Thorbjørn (illustratør): Faktaløver 2003-11-136858
Eidissen, Bjørn: Mads og Mia i parken 2012-06-212362
Einspor, Henrik: Med døden i hælene 2004-03-114591
Ekman, Fam: Fredag den trettende 2004-10-074655
Ekman, Fam (illustratør): Tidens tann 2009-03-253530
Ekman, Fam: Stoff 2010-05-063784
Ekman, Fam: Tidens tann 2009-03-253530
Ekman, Fam (illustratør): Stor gutt 2004-02-196171
Ekman, Fam (illustratør): Alt om Oldemor. Fire heilt ville forteljingar i ei nokså tjukk bok 2003-02-065846
Ekman, Fam (illustratør): Fredag den trettende 2004-10-074655
Ekman, Fam (illustratør): Kall meg onkel Alf 2007-05-024707
Ekman, Fam: Kall meg onkel Alf 2007-05-024707
Ekman, Fam (illustratør): Stoff 2010-05-063784
Eldjárn, Thórarinn: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188252
Elfgren, Sara B.: Sirkelen 2012-02-084058
Eliassen, Ruben: Phenomena II. Parados’ øye 2003-10-099612
Eliassen, Ruben: Phenomena. Bok 1: Profetens utvalgte 2003-03-2015858
Ellis, Deborah: Parvana og Parvanas reise 2004-09-027994
Elsafadi, Marco (redaktør): Hør'a! 2003-11-205544
Elven, Anne J.: Skatten i tårnet 2005-02-233726
Enghaug, Endre: Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303667
Engström, Mikael: Bok til alle-aksjonen: Mæhle, Engström, Linde Fatland, Ousland 2011-01-124356
Engström, Mikael: To bøker om Kaspar og Atom-Ragnar 2011-11-091930
Engström, Mikael: Isdragen 2008-10-174607
Enquist, Per Olov: Fjellet med de tre grottene 2003-10-236227
Eriksen, Endre Lund: Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover 2011-05-183303
Eriksen, Endre Lund: Pitbull-Terje blir ond 2007-10-318350
Eriksen, Endre Lund: En terrorist i senga 2009-01-075652
Eriksen, Endre Lund : Monstrene i Dunderly 2011-09-222498
Eriksen, Tore Linné: Nelson Mandela. Et liv i kamp mot rasisme og undertrykking 2003-01-236063
Eriksen, Endre Lund: Nye billedbokserier for de minste 2010-12-014056
Eriksen, Endre Lund: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287947
Eriksen, Helga Gunerius: Eg er på veg 2007-02-145517
Eriksen, Helga Gunerius: Flugepapir 2003-12-185740
Eriksen, Endre Lund: Jafs. Flukten fra Villmarka Zoo 2004-10-075699
Eriksen, Helga Gunerius: Roma amoR 2004-09-094276
Eriksen, Endre Lund: Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet 2006-10-257824
Eriksson, Eva (illustratør): Mannen og damen og noe i magen 2003-10-025627
Erlbruch, Wolf: Om natta 2004-03-184862
Erlbruch, Wolf (illustratør): Om natta 2004-03-184862
Erlbruch, Wolf: And, Døden og tulipanen 2008-01-095157
Erlbruch, Wolf (illustratør): And, Døden og tulipanen 2008-01-095157
Ersland, Bjørn Arild: Hvordan verden ble til / Gjøken 2011-11-023431
Ersland, Bjørn Arild: Glassklokken 2011-01-264186
Ersland, Bjørn Arild: Sageren. Halvdan Sag & Trylleri 2007-01-174864
Ersland, Bjørn Arild: Elias – Den lille redningsskøyta og Tor og traktoren 2005-09-287560
Ersland, Bjørn Arild: Onkel Arne. Moderne fiskerier 2008-12-033579
Ersland, Bjørn Arild: Tre fagbøker om døden, gruvedrift og gull 2005-12-087465
Ersland, Bjørn Arild: Hugo gjør hærverk 2003-04-245938
Ersland, Bjørn Arild: Kjell Otto og fyret 2003-09-247652
Ersland, Bjørn Arild: Emilie selger en gutt og Emilie lager en katt 2012-04-252264
Ersland, Bjørn Aril: Bjørn Aril Ersland: Fengslet. En bok om å sitte inne 2010-09-092979
Eskild, Hilde: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166184
Espeland, Webjørn S.: Debutanter fra flere forlag 2011 2011-12-013214
Espeland, Webjørn S.: Juntafil. Sånn ca. alt om sex og kjærlighet 2011-11-302235
Estes, Max: Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303667
Estes, Max (illustratør): Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303667
Estes, Max: Hva handler den om? 2012-01-252065
Evensen, Hilde Berit: Pendel 2007-05-234148
Evensen, Liv Eirill: Meg og en kritthvit T-skjorte uten trykk på 2011-08-243246
Ewo, Jon: Leseløver av norske forfattere 2004-06-037307
Ewo, Jon: Hjertet som ingen kunne brenne. En reise til Jeanne d’Arc 2009-01-144097
Ewo, Jon: Svart. Og Cirka hvitt 2004-11-2511400
Ewo, Jon: Bøker av Jon Ewo 2007-11-216324
Ewo, Jon: Marg og bein-serien 2007-04-189168
Ewo, Jon: Din første leseløve 2004-09-1511966
Ewo, Jon: Vil den virkelige William være så snill å reise seg! 2004-02-258487
Ewo, Jon (redaktør): 17 bud for et grenseløst lykkelig liv – en selvhjelpsroman for deg som bor under en trapp 2009-11-113919
Ewo, Jon: Spillet om Sydpolen. Et kappløp dit kartet slutter 2011-06-083566
Ewo, Jon: Historien som ikke ville slutte 2006-05-225825
Ewo, Jon: Om det bare ville snø i helvetet 2005-11-167490
Ewo, Jon: Det navnløse landet i nord og Jakten på vikingene 2004-09-237485
Ewo, Jon: Tornado: tre lettlesbøker fra Landbruksforlaget 2004-10-158431
Ewo, Jon: Film. Død og kjærlighet. Mysterier, skitne triks og jugefanter fra filmens urtid 2010-10-142876
Ewo, Jon: Totales wipeout på Atlant 2011-09-142371

84 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.024 Sekunder