Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "E"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

East, Stella (illustratør): Uleveungen Sim. Forteljingar om Verda Utanfor 2006-10-194855
East, Stella: Uleveungen Sim. Forteljingar om Verda Utanfor 2006-10-194855
East, Stella (illustratør): Hjertet som ingen kunne brenne. En reise til Jeanne d’Arc 2009-01-144119
East, Stella (illustratør): En gang var Buddha apenes konge. En håndfull historier fra tidligere liv 2004-01-156716
Eeg, Harald Rosenløw: Alle duene 2004-03-046456
Eeg, Harald Rosenløw: Yatzy 2004-12-0119331
Eeg, Harald Rosenløw: Gyldig fravær 2011-10-204409
Eeg, Harald Rosenløw: Alt annet enn pensum 2006-12-067681
Eeg, Harald Rosenløw: Stjernetrekker 2003-02-136053
Egner, Thorbjørn (illustratør): Faktaløver 2003-11-136879
Eidissen, Bjørn: Mads og Mia i parken 2012-06-212384
Einspor, Henrik: Med døden i hælene 2004-03-114613
Ekman, Fam: Fredag den trettende 2004-10-074678
Ekman, Fam (illustratør): Tidens tann 2009-03-253548
Ekman, Fam: Stoff 2010-05-063812
Ekman, Fam: Tidens tann 2009-03-253548
Ekman, Fam (illustratør): Stor gutt 2004-02-196191
Ekman, Fam (illustratør): Alt om Oldemor. Fire heilt ville forteljingar i ei nokså tjukk bok 2003-02-065868
Ekman, Fam (illustratør): Fredag den trettende 2004-10-074678
Ekman, Fam (illustratør): Kall meg onkel Alf 2007-05-024733
Ekman, Fam: Kall meg onkel Alf 2007-05-024733
Ekman, Fam (illustratør): Stoff 2010-05-063812
Eldjárn, Thórarinn: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188292
Elfgren, Sara B.: Sirkelen 2012-02-084085
Eliassen, Ruben: Phenomena II. Parados’ øye 2003-10-099632
Eliassen, Ruben: Phenomena. Bok 1: Profetens utvalgte 2003-03-2015877
Ellis, Deborah: Parvana og Parvanas reise 2004-09-028010
Elsafadi, Marco (redaktør): Hør'a! 2003-11-205560
Elven, Anne J.: Skatten i tårnet 2005-02-233746
Enghaug, Endre: Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303722
Engström, Mikael: Bok til alle-aksjonen: Mæhle, Engström, Linde Fatland, Ousland 2011-01-124409
Engström, Mikael: To bøker om Kaspar og Atom-Ragnar 2011-11-091944
Engström, Mikael: Isdragen 2008-10-174623
Enquist, Per Olov: Fjellet med de tre grottene 2003-10-236255
Eriksen, Endre Lund: Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover 2011-05-183331
Eriksen, Endre Lund: Pitbull-Terje blir ond 2007-10-318379
Eriksen, Endre Lund: En terrorist i senga 2009-01-075671
Eriksen, Endre Lund : Monstrene i Dunderly 2011-09-222518
Eriksen, Tore Linné: Nelson Mandela. Et liv i kamp mot rasisme og undertrykking 2003-01-236087
Eriksen, Endre Lund: Nye billedbokserier for de minste 2010-12-014095
Eriksen, Endre Lund: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-288003
Eriksen, Helga Gunerius: Eg er på veg 2007-02-145538
Eriksen, Helga Gunerius: Flugepapir 2003-12-185762
Eriksen, Endre Lund: Jafs. Flukten fra Villmarka Zoo 2004-10-075719
Eriksen, Helga Gunerius: Roma amoR 2004-09-094294
Eriksen, Endre Lund: Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet 2006-10-257844
Eriksson, Eva (illustratør): Mannen og damen og noe i magen 2003-10-025643
Erlbruch, Wolf: Om natta 2004-03-184879
Erlbruch, Wolf (illustratør): Om natta 2004-03-184879
Erlbruch, Wolf: And, Døden og tulipanen 2008-01-095188
Erlbruch, Wolf (illustratør): And, Døden og tulipanen 2008-01-095188
Ersland, Bjørn Arild: Hvordan verden ble til / Gjøken 2011-11-023482
Ersland, Bjørn Arild: Glassklokken 2011-01-264244
Ersland, Bjørn Arild: Sageren. Halvdan Sag & Trylleri 2007-01-174882
Ersland, Bjørn Arild: Elias – Den lille redningsskøyta og Tor og traktoren 2005-09-287593
Ersland, Bjørn Arild: Onkel Arne. Moderne fiskerier 2008-12-033599
Ersland, Bjørn Arild: Tre fagbøker om døden, gruvedrift og gull 2005-12-087482
Ersland, Bjørn Arild: Hugo gjør hærverk 2003-04-245956
Ersland, Bjørn Arild: Kjell Otto og fyret 2003-09-247675
Ersland, Bjørn Arild: Emilie selger en gutt og Emilie lager en katt 2012-04-252294
Ersland, Bjørn Aril: Bjørn Aril Ersland: Fengslet. En bok om å sitte inne 2010-09-092997
Eskild, Hilde: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166216
Espeland, Webjørn S.: Debutanter fra flere forlag 2011 2011-12-013234
Espeland, Webjørn S.: Juntafil. Sånn ca. alt om sex og kjærlighet 2011-11-302262
Estes, Max: Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303722
Estes, Max (illustratør): Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303722
Estes, Max: Hva handler den om? 2012-01-252089
Evensen, Hilde Berit: Pendel 2007-05-234181
Evensen, Liv Eirill: Meg og en kritthvit T-skjorte uten trykk på 2011-08-243266
Ewo, Jon: Leseløver av norske forfattere 2004-06-037385
Ewo, Jon: Hjertet som ingen kunne brenne. En reise til Jeanne d’Arc 2009-01-144119
Ewo, Jon: Svart. Og Cirka hvitt 2004-11-2511429
Ewo, Jon: Bøker av Jon Ewo 2007-11-216348
Ewo, Jon: Marg og bein-serien 2007-04-189206
Ewo, Jon: Din første leseløve 2004-09-1512015
Ewo, Jon: Vil den virkelige William være så snill å reise seg! 2004-02-258517
Ewo, Jon (redaktør): 17 bud for et grenseløst lykkelig liv – en selvhjelpsroman for deg som bor under en trapp 2009-11-113936
Ewo, Jon: Spillet om Sydpolen. Et kappløp dit kartet slutter 2011-06-083639
Ewo, Jon: Historien som ikke ville slutte 2006-05-225853
Ewo, Jon: Om det bare ville snø i helvetet 2005-11-167531
Ewo, Jon: Det navnløse landet i nord og Jakten på vikingene 2004-09-237511
Ewo, Jon: Tornado: tre lettlesbøker fra Landbruksforlaget 2004-10-158455
Ewo, Jon: Film. Død og kjærlighet. Mysterier, skitne triks og jugefanter fra filmens urtid 2010-10-142890
Ewo, Jon: Totales wipeout på Atlant 2011-09-142388

84 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.022 Sekunder