Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "H"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Haagenrud, Grete: Tre i Gyldendals Les for meg-serie 2003-09-115101
Haagenrud, Grete: Johanne og Lyder går til filmen 2005-01-125082
Haaland, Karine (illustratør): Skummelt 2005-11-097081
Haddon, Mark: kabang! 2011-03-232795
Hagen, Guri Børrehaug: Uskyldig dømt 2004-10-208618
Hagen, Oddmund: KNUTE 2008-01-234175
Hagen, Oddmund: Over jordet, Rundt jordet, Bort frå jordet 2003-08-205371
Hagerup, Hilde: Jeg elsker deg 2009-09-164817
Hagerup, Hilde: IKON: Virginia Woolf 2011-06-083647
Hagerup, Klaus: Skummelt 2005-11-097081
Hagerup, Hanne: Skummelt 2005-11-097081
Hagerup, Hilde: Spøkelsene på Frostøy. Bak Dødsfjellet 2011-10-266297
Hagerup, Linde: Ingen som røyker hopper strikk og Det gyldne tårnet 2009-12-093656
Hagerup, Hilde: Bittet 2007-12-124958
Hagerup, Klaus: To ungdomsbøker: Markus er konge og Nobel-mysteriet 2011-02-163631
Hagerup, Hilde: Tornado: tre lettlesbøker fra Landbruksforlaget 2004-10-158320
Hagerup, Linde: Verdens størst gorilla og andre rim 2008-12-033408
Hagerup, Linde: Var det det det var 2012-03-072097
Hagerup, Hilde: Løvetannsang 2003-01-1511953
Hagerup, Klaus: Markus og Sigmund 2004-02-055944
Hagerup, Klaus: Ingen som røyker hopper strikk og Det gyldne tårnet 2009-12-093656
Hagerup, Hilde: Alt som er galt med Georg 2010-12-014545
Hågvar, Frøydis Benestad: Luna og Flakse 2009-11-252358
Hald, Ingeborg Kringeland: Albin Prek 2010-09-025501
Hallberg, Lin: Mer å lese fra Gyldendal 2007-04-255743
Halleraker, Marvin (illustratør): Halleluja 2009-12-163303
Halleraker, Marvin (illustratør): Freddy 2011-03-302624
Halleraker, Marvin: Freddy 2011-03-302624
Halleraker, Marvin (illustratør): Høyt over husene 2007-11-214078
Halleraker, Marvin (illustratør): Hull & Sønn 2004-05-136686
Halleraker, Marvin (illustratør): Skarpe tenner 2005-12-148572
Halleraker, Marvin: Høyt over husene 2007-11-214078
Halleraker, Marvin (illustratør): Fint å ha far 2006-12-135591
Hallgrimsdottir, Sveinbjørg (illustratør): Ramna-Floke 2010-09-223702
Halse Anderson, Laurie: Vinterjenter 2010-04-283305
Halsnes, Line (illustratør): Tre bøker i Samlagets kometserie 2009-11-253826
Hamilton, Craig (illustratør): Fabler - eventyr i eksil 2010-01-062647
Hamman, Kirsten: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188175
Hammenga, Lijda: Den store barnebibelen og Min Bildebibel 2010-04-213394
Hansen, Astrid (illustratør): Naivister med selvlesning 6-9 år 2007-03-214790
Hansen, Thore (illustratør): Ruffen og det hemmelige havfolket 2007-03-144853
Hansen, Inger Marit (redaktør): To bøker om å være norsk 2009-11-043723
Hansen, Thore (illustratør): Skogland. Samlede fortellinger 2003-02-277685
Hansen, Thore (illustratør): Verdens størst gorilla og andre rim 2008-12-033408
Hansen, Atle: Den svarte oksen 2010-03-033982
Hansen, Atle: Ulvestova 2004-08-195362
Hansen, Kari: Elleville Elfride- og Kosinus-seriene 2011-12-072243
Hansen, Thore: Tre i Gyldendals Les for meg-serie 2003-09-115101
Hansen, Thore (illustratør): Tre i Gyldendals Les for meg-serie 2003-09-115101
Hansen, Thore: Enhjørninger gresser i skumringen 2005-01-209141
Hansen, Tom Petter: Elleville Elfride- og Kosinus-seriene 2011-12-072243
Hansen, Thore: Skogland. Samlede fortellinger 2003-02-277685
Hanssen, Sigrid Merethe: Krim x 3 fra Samlaget 2011-11-242544
Haq, Iram: Skylappjenta 2009-12-098314
Hardinge, Frances: Mosca Mye og de forbudte ordene 2007-11-283732
Hareide, Solveig: Elleville Elfride- og Kosinus-seriene 2011-12-072243
Harstad, Johan: Darlah – 172 timer på månen 2008-11-267707
Hartberg, Flu (illustratør): Muren 2008-12-033875
Hartberg, Flu (illustratør): Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303501
Hartnett, Sonya: Sølveselet 2011-03-302514
Haseth, Merete (fotograf): To bøker om å være norsk 2009-11-043723
Hasselberg, Ane Nordvik (illustratør): Tre fagbøker om døden, gruvedrift og gull 2005-12-087365
Hauge, Olav H.: Olav H. Hauge for barn 2008-10-233839
Haugen, Tormod: Prinsusse Klura og Pellus 2003-08-284370
Hauglin, Philip (illustratør): Sannhetsstøv, type 1 2008-11-123292
Hauglin, Phillip (illustratør): Din første leseløve 2004-09-1511808
Hauptmann, Tatjana (illustratør): Lyder i natten 2004-05-134301
Havdal, Marianne: Når traktoren kjem ut er det vår 2005-10-126751
Hawking, Stephen: Georgs hemmelige nøkkel til universet 2008-05-213228
Hawking, Lucy: Georgs hemmelige nøkkel til universet 2008-05-213228
Heartnett, Sonya: Sommerfugl 2009-09-093511
Heiberg, Anette V. (illustratør): Flere nye bøker for de minste 2011-03-022920
Hein, Sybille (illustratør): Eit eventyr er eit eventyr er eit eventyr 2006-10-114334
Hein, Sybille (illustratør): Promp i flere bøker 2006-02-015700
Heivoll, Gaute: Himmelen bak huset 2008-04-025065
Heivoll, Gaute: Svalene under isen 2012-05-302607
Helander, Liisa (illustratør): Forfatterforlaget: Gutter og jenter og sånn og Drømmefanger 2007-01-106274
Hellebust, Kine: Den gangen vi fanget en Bengel og Ho Kirsti og eg 2006-01-184056
Helleve, Torstein: Ida 2011-08-313732
Hellquist, Brett (illustratør): Den onde greven. Slutten 2007-12-054682
Hellstenius, Axel: Fittekvote 2010-10-143697
Helmsdal, Rakel: Nei! sa Veslemonster og Store monster græt ikkje 2011-08-242431
Henderson, Felicity: Tegneseriebibelen 2004-06-174255
Hendriks, Maria: Verdens beste bildebøker 2009-10-153910
Henmo, Sverre: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287841
Henmo, Sverre: Natt på Frognerbadet 2009-04-226219
Henmo, Sverre: Når dinosaurer gråter 2003-08-207852
Henmo, Sverre: Romaner for unge voksne 2005-04-279029
Henmo, Sverre: Hjelp! og Løp! 2006-05-047310
Hennum, Gerd: Faktaløver 2003-11-136763
Henrichsen, Lill Marø (illustratør): Vesle-Hjalmar og vinterslottet 2010-01-204040
Henriksen, Kristin: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166100
Henriksen, Levi: Engelen i Djevelgapet 2012-09-063286
Hessen, Dag: Livet. En kort reise gjennom fire milliarder år 2009-12-094589
Hidier, Tanuja Desai: Født forvirra 2004-05-274218
Hill, Genevieve: Idilia Dubbs dagbok 2004-04-284147
Hiorthøy, Kim (illustratør): Kurtby 2008-11-129139
Hjetland, Torgeir (illustratør): Den store faktaboka om språk 2009-03-045143
Hjorth, Vigdis: Jørgen + Anne er sant. Film vs. bok 2011-04-136463
Hobøl, Randi: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166100
Hodnefjeld, Hilde: Bildebøker: Borte vekk! og Hvis det ikke fantes biler 2011-12-072941
Hodnefjeld, Hilde (illustratør): Bildebøker: Borte vekk! og Hvis det ikke fantes biler 2011-12-072941
Hodnefjeld, Hilde (illustratør): Fire bildebøker om katter 2006-11-297600
Hoel, Tore Elias: Vinterfilm 2005-10-126339
Hoeye, Michael: Hermux Tantamoq. Kappløp med tiden 2003-09-113673
Hof, Marjolijn: Ein liten sjanse 2009-05-272601
Hofsødegård, Mette: Biografier om Flagstad og Wergeland 2008-11-193123
Hoftun, Svein Børge: I drift 2003-11-274736
Holck, Cesilie: Elleve i Elleve 2011-12-154275
Hole, Stian (illustratør): Garmanns gate 2008-09-177408
Hole, Stian (illustratør): Det er jeg som er Veronika 2012-02-292560
Hole, Lars R.: Fire fagbøker fra 2011 2012-02-083447
Hole, Stian: Garmanns hemmelighet 2010-06-165731
Hole, Stian: Garmanns sommer 2006-11-0813781
Hole, Stian (illustratør): Den gamle mannen og hvalen 2005-03-1632845
Hole, Stian (illustratør): Garmanns sommer 2006-11-0813781
Hole, Stian: Den gamle mannen og hvalen 2005-03-1632845
Hole, Stian (illustratør): Garmanns hemmelighet 2010-06-165731
Hole, Stian: Garmanns gate 2008-09-177408
Holen, Øyvind: Hiphop – Grafitti * Rap * Breaking * DJ-ing 2010-06-093178
Hollup, Anne Grete: Hodejegeren og andre krimfortellinger 2003-09-1811646
Holm, Dagny: To nye fagbøker om Norge 2004-09-085640
Holm, Dagny: Om dyr: Nysgjerrig på edderkopper og Jeg vil bli dyrlege 2010-10-212856
Holm, Dagny: Barn i 100! Barndom 1905-2005 2005-09-074338
Holmås, Stig: Tordensønnen / Røde vinder 2011-10-122226
Holmberg, Bo R.: Eddie Bolander & jeg 2006-09-065538
Holmberg, Mikael (illustratør): Kampen om Sampo 2006-09-135854
Holmberg, Mikael: Kampen om Sampo 2006-09-135854
Holme, Audun: Da matematikken ble til 2007-08-295585
Holmsen, Merete: Mens Rasmus er på sykehus 2006-03-084328
Holsve, Mari Moen: Skjelka-agenten 2006-11-154359
Holsve, Mari Moen: Halvgudene 2011-03-163752
Holter, Matthijs: Landet bak landet 2008-02-275975
Hopp, Zinken: Trollkrittet 2006-01-189562
Horndal, Sissel (illustratør): Måneskinnslandet 2012-01-182096
Horndal, Sissel (illustratør): Himmelspringaren 2009-06-113887
Horndal, Sissel (illustratør): Den gangen vi fanget en Bengel og Ho Kirsti og eg 2006-01-184056
Horndal, Sissel: Himmelspringaren 2009-06-113887
Horndal, Sissel (illustratør): Huskereisa 2010-01-203549
Horst, Jørn Lier: Kriminalteknikk 2008-05-073227
Houm, Nicolai: Når alle sover 2011-03-023664
Hovden, Sissel (illustratør): Den store faktaboka om språk 2009-03-045143
Hovig, Andrea Bræin: Rampejenter i to barneromaner 2009-05-134009
Hovig, Andrea Bræin: Viva la Ville Wilma! 2010-01-142799
Hovland, Ragnar: Dikt for barn og unge 2004-12-0811313
Hovland, Henrik: Johannes Jensen føler seg annerledes 2003-06-127117
Hovland, Ragnar: Fredlaus 2006-11-228789
Hovland, Ragnar: Godnattboka. Nynorske forteljingar 2007-11-216662
Hovland, Henrik: Johannes Jensen opplever et mirakel 2009-05-063061
Hovland, Ragnar: Verdt å vite [trur eg] 2003-02-138319
Hovland, Henrik: GLEFS. Verdens farligste golden retriever 2004-10-205358
Hovland, Morten: Stikk! 2012-02-161842
Hughes, Ted: Jernmannen 2012-02-292113
Hugo, Victor: Ringeren i Notre-Dame 2005-02-239727
Hulsen , Esther van (illustratør): Ida 2011-08-313732
Huovi, Hannele: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188175
Hurlen, Arne: Ingen dør i Hammerdalen 2008-03-053376
Hurum, Jørn: Ida 2011-08-313732
Hurum, Jørn H.: Vitenskapsbiblioteket fra Gyldendal 2004-09-304811
Husby, Olaf: Ordleiksboka 2009-04-013037
Hygen, Hans Olav: Fire fagbøker fra 2011 2012-02-083447
Hylleskaar, Hilde: Jeg vil være meg 2011-03-303738
Høiback, Steinar: Gutenbergs hemmelighet 2009-06-174573
Høiby, Lars: Tre høytlesningsdebutanter: Strandløven, Jakten på den grønne lua og Sture og Manuel 2010-09-302807
Høiner, Espen Kouman: Elleve i Elleve 2011-12-154275
Hølleland, Øistein: Leseløver av norske forfattere 2004-06-037207
Hølleland, Øistein: Det siste landet 2010-11-043033
Hølleland, Øistein: To lettleste ungdomsromaner i Damms Leo-serie 2003-05-155420

168 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.023 Sekunder