Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "M"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Mack, Lorrie: Folkeslag i verden 2004-11-114233
Madonna, : De engelske rosene 2003-10-234413
Madsen, Peter: Årets julebøker fra flere forlag 2004-12-017952
Madsen, Karsten Mungo: Barnebanden: to bøker 2011-05-252716
Mahler, Nicolas (illustratør): Nissens natt 2011-01-192592
Malam, John: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612856
Malot, Hector: Frendelaus 2003-04-244844
Manaresi, Laura: Barnas København og Barnas Roma 2007-05-234029
Mankell, Henning: Ildens gåte 2003-04-105670
Manna, Manna (illustratør): Barnas København og Barnas Roma 2007-05-234029
Männikkö, Lise: Den gangen vi fanget en Bengel og Ho Kirsti og eg 2006-01-184056
Marí-Finngård, Carolina (illustratør): Leseløver 2006-02-087793
Markhus, Rune (illustratør): Livet. En kort reise gjennom fire milliarder år 2009-12-094589
Markhus, Rune (illustratør): Når alle sover 2011-03-023664
Markhus, Vegard (illustratør): Billedbokdebutanter fra Aschehoug 2008-06-114555
Markhus, Vegard: Billedbokdebutanter fra Aschehoug 2008-06-114555
Markhus, Rune (illustratør): Hockeysveis fører til dårlige rim 2012-06-083062
Marsden, John: I morgen da krigen kom 2006-09-277358
Martens, Isabel Minhós: Verdens beste bildebøker: Himmelfrokost, To veier og Papirflybjørnen 2010-09-303083
Märtha Louise, prinsesse: Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet 2004-12-086702
Märtha Louise, Prinsesse (redaktør): Eventyr fra jordens hjerte. Rodinia (bok 1) 2008-01-165235
Marttinen, Tittamari: Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188175
Mathiassen, Sanne: Dagene før mai 2012-03-141738
Mathisen, Henrik Moss (illustratør): Gnøkkel og Fnøkkel og det synkende tonometer 2010-10-282840
Matoso, Madalena (illustratør): Magikon 2011 2012-01-193273
McCall Smith, Alexander: Akimbo-bøkene 2006-06-095399
McCaughrean, Geraldine: Peter Pan i rødt 2007-02-143502
McIntosh, Ian (illustratør): Det store kakemysteriet / Purriot og den usynlige mannen 2012-04-112377
McKean, Dave (illustratør): Coraline 2004-02-124565
Medina, Lan (illustratør): Fabler - eventyr i eksil 2010-01-062647
Meese, Anne Britt (illustratør): Vikingkonger. Geniale erobrere og ville eventyrere 2006-10-255262
Mejlænder, Ulf-Arvid: Sannhetsstøv, type 1 2008-11-123292
Mekjan, Sindre: Fille fra Eventyrland 2006-02-083726
Melli, Aleksander: Barneregjeringen 2008-09-113848
Meløy, Sigri Sandberg: Ballongmamma 2009-05-272969
Meyer, Stephenie: Evighetens kyss 2009-05-133677
Micaelsen, Vera: På månen spiser de kameler. Filosofi for barn 2006-06-096596
Micaelsen, Vera (illustratør): På månen spiser de kameler. Filosofi for barn 2006-06-096596
Midré, Markus: Muren 2008-12-033875
Midthun, Kjell E. (illustratør): Mens Rasmus er på sykehus 2006-03-084328
Mikkelsen, Sveinung: Zombie (2004) og Snusk (2005) 2005-11-026237
Minte-König, Bianka: Kom, så oppdager vi årstidene! 2004-03-253437
Mjønes, Johan: Elleve i Elleve 2011-12-154275
Moe, Ingvar: Alt om Oldemor. Fire heilt ville forteljingar i ei nokså tjukk bok 2003-02-065790
Moen, Torbjørn: Best i byen 2008-09-177230
Moen, Ivar: Pappa er sjørøvar og Tre historier om pappa 2011-09-073018
Moen, Geir (illustratør): De fire store I og II 2010-09-152564
Moen, Geir (illustratør): Teodor Sterk. En trist og blodig historie 2010-11-243856
Moldskred, Åshild: Mørketid 2011-05-043458
Moore, Inga (illustratør): Den hemmelige hagen 2012-02-082641
Morpurgo, Michael: Kaninar og kaninar/Raude auge i natta 2007-03-074966
Mortier, Tine: Marie og de viktige tingene 2011-04-062730
Moseng, Geir: Sølvstøv og hvitløkpulver 2007-01-245492
Moseng, Elisabeth (illustratør): Årets julebøker fra flere forlag 2004-12-017952
Mostue, Sigbjørn: Uprisnominasjonene: Den siste magiker og Svarte-Mathilda 2011-02-025626
Mostue, Sigbjørn (redaktør): Mørkeboka 2009-12-023576
Mostue, Sigbjørn: Gravbøygen våkner 2005-09-079892
Mosvold, Frank: Elleville Elfride- og Kosinus-seriene 2011-12-072243
Motorfinger, (illustratør): Hør'a! 2003-11-205454
Motorfinger, : Ballongmamma 2009-05-272969
Motorfinger, (illustratør): Dikt for barn og unge 2003-01-3016265
Moursund, Jill: Min venn reven og jeg 2011-11-242309
Moursund, Gry (illustratør): Bukkene Bruse på Badeland 2010-01-279319
Moursund, Jill (illustratør): Min venn reven og jeg 2011-11-242309
Moursund, Gry: GABBA GABBA HEY! og Hipp hurra for selveste Susi 2009-03-045703
Moursund, Gry (illustratør): GABBA GABBA HEY! og Hipp hurra for selveste Susi 2009-03-045703
Moursund, Gry (illustratør): Flugepapir 2003-12-185679
Moursund, Jill (illustratør): Dråpen som fikk alt til å skje 2003-09-048165
Moursund, Gry (illustratør): To billedbøker fra Omnipax 2006-12-064772
Moursund, Jill (illustratør): Kake kake! 2006-09-203785
Moursund, Gry (illustratør): Frosken 2003-10-305945
Moursund, Gry (illustratør): Det har komme ein komet. Nordiske dikt for barn 2003-09-188175
Moursund, Gry (illustratør): Arkimedes og rulletrappa 2003-01-157777
Moursund, Jill: Kake kake! 2006-09-203785
Moursund, Jill (illustratør): Mamma morgenheks 2009-02-044945
Moursund, Gry (illustratør): Slangen i graset 2007-11-145086
Moursund, Jill (illustratør): Ulvedager 2007-09-054926
Mu, Glenn: Promp i flere bøker 2006-02-015700
Münch, Annette: Kaoskrigeren 2006-11-2914164
Münch, Annette: Wow – 7 kjærestefortellinger 2009-10-287841
Münch, Annette: Jenteloven 2009-05-0611780
Munch, Charlotte Glaser: For slem til å være snill 2007-11-146744
Munch, Charlotte Glaser: Alene sammen 2004-05-066950
Munthe, Kjersti Sissener: Faktaløver 2003-11-136763
Muri, Beate: Jon Eltons vitaminfattige liv 2009-09-163316
Muri, Beate: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166100
Myhr, Steinar: Tre fagbøker om døden, gruvedrift og gull 2005-12-087365
Myhre, Aslak Sira: En faktahest om politikk 2006-09-204336
Mykle, Arne Bust: Plutselig en morgen 2005-11-245774
Myklebust, Morten (illustratør): Bøddelen. Myte & virkelighet 2003-12-114100
Myklebust, Hilde: Tre julebøker 2009-12-163195
Mæhle, Lars: Bok til alle-aksjonen: Mæhle, Engström, Linde Fatland, Ousland 2011-01-124277
Mæhle, Lars: Den vesle kjempeboka 2005-01-055599
Mæhle, Lars: Narnia-draumar 2005-12-146631
Mæhle, Lars: Under isen 2010-01-206066
Mæhle, Lars: Krim x 3 fra Samlaget 2011-11-242544
Mæhle, Lars: Mæhle, Lars: Fuck off. I love you 2012-10-045078
Møkleby, Per Ragnar (illustratør): Draumar 2011-04-062376
Møkleby, Per Ragnar (illustratør): En faktahest om politiet 2007-09-264919
Møllehave, Johannes: Årets julebøker fra flere forlag 2004-12-017952
Mørck, Sidsel: Dikt for barn og unge 2003-01-3016265
Mørk, Rannveig: Barnesignaler 2005. Jakten på tirsdag 2005-11-166100

102 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.023 Sekunder