Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "P"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Palmquist, Erik (illustratør): Huckleberry Finn 2005-05-196467
Parr, Maria: Vaffelhjarte. Lena og eg i Knert-Mathilde 2005-11-3012770
Parr, Maria: Tonje Glimmerdal 2009-09-2311060
Paterson, Brian (illustratør): På eventyr med Sigge Sebra 2003-03-134237
Paterson, Brian: På eventyr med Sigge Sebra 2003-03-134237
Pausewang, Gudrun: Eg var der - historier vi ikkje må gløyme 2008-09-244357
Paver, Michelle: Ulvebror 2005-05-114915
Pedersen, Unn: På besøk i vikingbyen Kaupang 2009-09-025035
Pedersen, Signe Olaug: Krim x 3 fra Samlaget 2011-11-242582
Pedersen, Hæge Follegg: Skorpionen 2006-03-158037
Pedersen, Kari Gjæver: Vikingkonger. Geniale erobrere og ville eventyrere 2006-10-255307
Pedersen, Torgeir Rebolledo: Lammet som ikke ville bli lår 2011-11-162697
Pedersen, Hæge Follegg: Game Over 2007-09-194519
Peersen, Siv Østrem: Ulvetone 2012-05-231647
Piotrowska, Malgorzata (illustratør): Jeg sa ikke kom inn 2006-01-256074
Piotrowska, Malgorzata (illustratør): Det lille marsvinet og den store katastrofen i hagen 2005-06-014929
Piotrowska, Malgorzata: Det lille marsvinet og den store katastrofen i hagen 2005-06-014929
Piotrowska, Malgorzata (illustratør): De unge hos Ibsen. Åtte unge skjebner fra Henrik Ibsens verden 2006-09-066230
Piotrowska, Malgorzata (illustratør): En mamma og pappa til Gabriel 2006-09-274392
Piotrowska, Malgorzata (illustratør): Leseløver av norske forfattere 2004-06-037260
Platt, Richard: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612924
Porter, Pamela: Emaline og Gærnemannen 2008-02-062920
Potter, Beatrix (illustratør): Petter Kanins eventyr 2008-05-214267
Potter, Beatrix: Petter Kanins eventyr 2008-05-214267
Prøis, Christin Grilstad (illustratør): Leseløver av norske forfattere 2004-06-037260
Prøysen, Elin: Forfatterbiografier: Roald Dahl og Alf Prøysen 2005-03-0212080
Pullman, Philip: Lyras Oxford 2008-05-073079
Pullman, Philip: Jakob og fugleskremselet 2005-08-314804
Pullman, Philip: En kikkert av rav, Den mørke materien III 2003-08-284753

29 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.023 Sekunder