Velkommen til barnebokkritikk.no
Hjem Kontakt Om barnebokkritikk.no Bestill nyhetsbrev Ressursside Søk
INNHOLD
Anmeldelser
· Bøker
· Scenekunst
· Diverse
· Fag og forskning

Annet innhold
· Artikler
· Barnebokminne
· Debatt
· God, ikke oversatt
· Likt og ulikt

JASSÅ?!?
I forbindelse med anmeldelsen av Knut Linds bok om Muhammed, gjengir vi her Julius Schnorr von Carolsfelds oppgjør med de kristne «Billedstormerne» fra 1840...


BARNEBOKMINNE
Illustratør Jens Kristensen skriver om:


DESSUTEN ...
* Bestill vårt gratis nyhetsbrev.
*Følg oss på FACEBOOK og TWITTER
* Neste oppdatering kommer 14. november.

Barnebokkritikk Anmeldelser arkivert på forfatter/illustratør "W"

[ A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z |  Æ |  Ø |  Å ]

Sorter stigende Anmeldelse Sorter synkende

Sorter stigende Dato Sorter synkende

Sorter stigende Treff Sorter synkende

Wahl, Matz: Når det kommer en elsker 2010-01-272552
Wahl, Mats: Kødd 2003-09-246804
Walgermo, Alf Kjetil: Mor og far i himmelen 2009-10-213821
Walgermo, Alf Kjetil: Mitt bankande hjarte 2011-05-188029
Walker, Richard: Faktabøker i Gyldendals 10:12-serie 2003-03-0612856
Wall, Pia: Sånn spiser jeg 2009-01-282893
Wegelius, Jakob: Esperanza 2005-01-264096
Wegelius, Jakob: Legenden om Sally Jones 2010-01-142488
Wegelius, Jakob (illustratør): Legenden om Sally Jones 2010-01-142488
Wegelius, Jakob (illustratør): Esperanza 2005-01-264096
Wegner, Øistein: Jonatan 2003-03-064253
Wellberg, Finn: Fire fagbøker fra 2011 2012-02-083447
Weltzien, Kristoffer: Runde Rolf Røver 2010-10-212437
Westberg, Carina: Trettenkloa 2004-06-105640
Westerås, Lene E.: Tre bildebokforfatterdebutanter: Vilja på handletur, Søppel og Mormor i speilet 2010-09-303501
Westerås, Lene E.: Jalvar Yang og den uforunderlige dagen 2012-09-202441
Westergaard, Kurt (illustratør): Fortell fra Spania, Tobben 2011-09-222033
Wethe, Inger: Biografien om Edvard Grieg. En trollmann med toner 2007-05-313478
Widmark, Martin: LasseMajas detektivbyrå - Diamantmysteriet og Hotellmysteriet 2003-04-034502
Wiersma, Bert: Den store barnebibelen og Min Bildebibel 2010-04-213394
Wiese, Ingrid: Stall Nova - Farlig sommer 2006-12-135916
Wiese, Ingrid: Labyrinten 2008-10-083634
Wiken, Ingunn (illustratør): Gåsa, Katten og hanen 2006-04-057471
Wiken, Ingunn E. (illustratør): Karl Oscar i hardt vêr 2007-11-284481
Wikland, Ilon (illustratør): Årets julebøker fra flere forlag 2004-12-017952
Wild, Margaret: Jinx 2005-09-214180
Wilkinson, Philip: To historiske biografier 2010-06-022910
Willingham, Bill: Fabler - eventyr i eksil 2010-01-062647
Willis, Helena (illustratør): LasseMajas detektivbyrå - Diamantmysteriet og Hotellmysteriet 2003-04-034502
Willis, Helena (illustratør): To bøker om Kaspar og Atom-Ragnar 2011-11-091845
Wilson, Jacqueline: Tracy Beaker det er meg 2004-08-264536
Winther, Beate: Fiolekspressen 2003-09-044447
Winther, Jan-Gunnar: Klimaboka og Snø, is og klima 2009-02-252976
Wirsén, Stina (illustratør): To bøker av Stina Wirsén 2009-09-232710
Wirsén, Stina (illustratør): Rampejenter i to barneromaner 2009-05-134009
Wirsén, Stina: To bøker av Stina Wirsén 2009-09-232710
Wisting, Alexander (illustratør): Faktaløver 2003-11-136763
Wisting, Alexander: Biografier om Nansen, Brundtland og Gandhi 2005-02-098030
Wisting, Alexander (illustratør): Det navnløse landet i nord og Jakten på vikingene 2004-09-237410
Woje, Svein: Sagaøya. Reisen bak i tid 2008-01-233214
Wold, Heidi Merete: Biografier om Flagstad og Wergeland 2008-11-193123
Wold, Kjersti: Englevind og limonade 2005-11-164530
Wold, Kjersti: Prisvinnerne fra RENATE-konkurransen 2011-06-083342
Wood, A.J.: Charles Darwin og Beagle-ekspedisjonen 2010-10-212707
Wyatt, David (illustratør): Peter Pan i rødt 2007-02-143502
Wyller, Siv: Hockeysveis fører til dårlige rim 2012-06-083062

46 Anmeldelse(r) ble funnet.

[ Tilbake til hovedmeny ]
  Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.021 Sekunder